Optimaal inzetten van de Triagewijzer (aug ’22)

In deze podcast spreekt huisarts Addy van der Woude met huisarts Aleem Yaqub en Maud van Vliet, doktersassistente over de NHG-Triagewijzer. De Triagewijzer kun je bijvoorbeeld ook goed inzetten om een volle agenda goed en efficiënt in te richten. Of bij het verbeteren van uw patiëntenzorg.

De kracht van Thuisarts.nl (mei ’22)

Deze keer praat huisarts Addy van der Woude met Gideon den Oude, huisarts en praktijkhouder in Roermond en lid van de Verenigingsraad van het NHG, en Karlijn van Halenwijn, aios in Rotterdam, over Thuisarts.nl.

Huisartsen bespreken de e-learnings (april ’22)

NHG wil met de e-learnings graag aansluiten op behoeften van huisartsen. Maar slaagt het NHG hierin? Huisarts Addy van der Woude spreekt hierover met Hedwig Vos, huisarts en hoofd huisartsopleiding LUMC, en Wouter Bot, die 22 maart de huisartsenopleiding officieel heeft afgerond.

Richtlijnen voor huisartsen (februari ’22)

Addy van der Woude (huisarts Amsterdam Zuidoost) gaat in deze podcast in gesprek met Bert van Enter (startend huisarts) en Suzan van Vliet (30 jaar huisarts) over de NHG-Richtlijnen. De ontwikkeling van richtlijnen en standaarden voor huisartsen betekende een grote stap in de professionalisering van de beroepsgroep, en inmiddels zijn …

Luister deze aflevering