MAANDTHEMA / MEI

Haal alles uit
de patiëntenzorg
met Thuisarts.nl

Luister nu naar de podcast

De kracht van Thuisarts.nl

Thuisarts.nl bestaat dit jaar 10 jaar. De website is ontstaan vanuit patiëntenfolders en de NHG-patiëntenbrieven. Inmiddels is Thuisarts.nl uitgegroeid tot de meest succesvolle website voor gezondheid en ziekte: vorig jaar is de website maar liefst bijna 70 miljoen keer geraadpleegd.

Hoe gebruiken collega’s Thuisarts.nl in de praktijk? Voor, tijdens en na het consult? En welke wensen hebben zij nog voor de toekomst? Huisarts Addy van der Woude praat met huisartscollega’s Gideon den Oude en Karlijn van Halenwijn over de kracht en de mogelijkheden van Thuisarts.nl en hoe zij de website dagelijks inzetten in de praktijk.

Beluister de podcast

Thuisarts.nl bestaat dit jaar 10 jaar. Ooit ontstaan vanuit patiëntenfolders en de NHG-patiëntenbrieven. Inmiddels is Thuisarts.nl uitgegroeid tot de meest succesvolle website voor gezondheid en ziekte: vorig jaar is de website maar liefst bijna 70 miljoen keer geraadpleegd.

0 mln
per jaar geraadpleegd
0
Onderwerpen
0
Anatomische tekeningen
0
films

Thuisarts.nl tips

Kent u de spraakfunctie al?

Voor patiënten die moeite hebben met lezen

Op alle pagina’s van Thuisarts.nl staat bovenaan een knop Voorlezen. Dit helpt patiënten die moeite hebben om online teksten te lezen. De patiënt hoeft alleen te klikken op de button ‘voorlezen’.

thuisarts-voorlezen
actueel-thuisarts

Thuisarts.nl speelt in op actualiteit

Kijkt u wel eens verder op Thuisarts.nl?

Als u op de homepage van Thuisarts.nl komt, scroll dan eens iets verder. Daar staan allerlei actuele en seizoensgebonden berichten waar u patiënten naar kunt verwijzen.

Overzicht met afbeeldingen en filmpjes

Te gebruiken tijdens en na een consult

Onder de zoekbalk, op de homepage, staan knoppen waarmee u naar een overzicht gaat van alle afbeeldingen en filmpjes die op Thuisarts.nl te vinden zijn. Deze overzichten zijn handig gecategoriseerd en dus gemakkelijk te vinden. 

Nieuw per 21 juni: Een overzicht van alle keuzekaarten.

 

afbeeldingen-thuisarts
hedwig-wouter-wp

Samen beslissen met keuzehulpen

Welke zorg past het beste bij uw patiënt

Doorloop samen met uw patient de keuzehulp en bekijk de verschillende behandelmogelijkheden.

De keuzehulp geeft daarbij belangrijke informatie zoals de voor- en nadelen en verwachtingen. Er zijn (op dit moment) keuzehulpen voor:

Achter de schermen bij Thuisarts.nl_versie 3.00_06_47_22